Restaurant Vismarkt
Alles weten over restaurant La Boussole
Brasserie-restaurant La Boussole ligt op de Brusselse Vismarkt en houdt dezelfde koers aan sinds 1997. ’s Middags en ’s avonds staat Vassilis Tsibidas, een warme en ook toegewijde gastheer, aan het roer.
Zowel de keuken als de zaal staan onder zijn allesziende toezicht, maar zijn grootste zorg is de klant tevreden te stellen. Vandaag is La Boussole één van die restaurants geworden die als referentie dienen op de Sint-Katelijne buurt waar men zich echt goed voelt en waar men zeker kan zijn van verzorgde gerechten.
Met zijn houten lambrisering met spiegels, kleine tafeltjes en banken in moleskin, heeft La Boussole iets weg van een gezellig Parijse caféétje. Achteraan bevindt zich de tweede zaal met vleugelpiano waar groepen tot een twintigtal personen kunnen ontvangen worden.
En bij mooi weer is het gezellig zitten op het kleine terras aan de straatzijde.
Vassilis Tsibidas
Hij verlaat zijn moederland Griekenland in 1970 en gaat studeren aan de hotelschool van Lausanne. In 1974 is hij betrokken bij de opening van de beroemde Stekerlapatte in de Marollen. Vervolgens is het het restaurant “Grand Amour” in de Hoogstraat en de import van Griekse wijnen en producten.
“Ik ben een gelukkig man” zegt Vassilis graag. En dat geloven we graag.
Brasserie-restaurant La Boussole ligt op de Brusselse Vismarkt en houdt dezelfde koers aan sinds 1997. ’s Middags en ’s avonds staat Vassilis Tsibidas, een warme en ook toegewijde gastheer, aan het roer.
Zowel de keuken als de zaal staan onder zijn allesziende toezicht, maar zijn grootste zorg is de klant tevreden te stellen. Vandaag is La Boussole één van die restaurants geworden die als referentie dienen op de Vismarkt waar men zich echt goed voelt en waar men zeker kan zijn van verzorgde gerechten.
Met zijn houten lambrisering met spiegels, kleine tafeltjes en banken in moleskin, heeft La Boussole iets weg van een gezellig Parijse caféétje. Achteraan bevindt zich de tweede zaal met vleugelpiano waar groepen tot een twintigtal personen kunnen ontvangen worden.
En bij mooi weer is het gezellig zitten op het kleine terras aan de straatzijde.
Vassilis Tsibidas
Hij verlaat zijn moederland Griekenland in 1970 en gaat studeren aan de hotelschool van Lausanne. In 1974 is hij betrokken bij de opening van de beroemde Stekerlapatte in de Marollen. Vervolgens is het het restaurant “Grand Amour” in de Hoogstraat en de import van Griekse wijnen en producten.
“Ik ben een gelukkig man” zegt Vassilis graag. En dat geloven we graag.